Prisen for reparation af stenslag

Vi kan oplyse dig den præcise pris for reparation af stenslag hos os. Alt, hvad vi skal bruge, er din nummerplade. Så kan vi se, hvilken bil og forsikring du har. Udfra det får du en præcis pris hos Carglass®.

Ring og få en pris og book tid på 70 13 99 11.

BOOK TID ONLINE

Når du får et stenslag, er det vigtigt at få det repareret hurtigt, da du ellers risikerer, at din forrude revner. Forruden er en vigtig del af bilens konstruktion, og det kan derfor påvirke din sikkerhed at køre rundt med en rude, der har et svagt punkt. Desuden er det meget billigere at reparere et stenslag, end det er at udskifte hele ruden.

I langt de fleste tilfælde vil din forsikring dække stenslagsreparationer, så det er gratis for dig at få en stærk forrude igen. Vi ordner naturligvis alt papirarbejdet. Reparation er desuden den mest miljøvenlige og tidsbesparende løsning.

Få et tilbud på din glasskade

Din persondata vil blive behandlet i overensstemmelse med vores Fortrolighedspolitik.


Hvad koster det at få repareret et stenslag?

Prisen på en reparation af et stenslag afhænger af flere ting:

  • om du kører din bil til et af vores værksteder, eller vi kommer til dig

  • hvor mange stenslag du har fået

  • hvilken forsikring du har - I mange tilfælde dækker forsikringen

Vær opmærksom på, at et stenslag ikke altid kan repareres. Hvis det sidder mindre end fem centimeter fra kanten af ruden, eller hvis du har fået syv eller flere stenslag, bliver vi nødt til at skifte din rude.

Du er altid velkommen til at kontakte os og få en pris på, hvad det koster at reparere dit stenslag på den måde, du foretrækker. Du kan også booke online her!

Optimér dit udsyn med nye vinduesviskere

Kører du rundt med en glasskade? Ofte bliver viskerbladene skadet som følge af stenslag. Carglass® tilbyder kvalitetsviskerblade fra Bosch. Du kan tilkøbe dem når du booker din tid hos os. Vi monterer dem for dig!


Hvem skal betale stenslag?

For at finde ud af, hvem der skal betale for et stenslag, skal man vide, hvem der har ansvaret. I langt de fleste tilfælde er det dig selv, da der påregnes en risiko for stenslag, når man kører bil.

Hvis du ringer til os, kan vi undersøge din dækning for dig.


Den billigste løsning

Hos Carglass® vil vi gerne sikre, at du får den bedste og billigste løsning, når du har fået et stenslag. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt din forsikring dækker reparation af stenslag, slår vi gerne din dækning op. Som regel kan vi se, hvad din forsikring dækker, og dermed hvad prisen bliver på en reparation af stenslag.

Skadet bilglas?

Carglass® kan klare alle bilmærker og bilglas:

  • Værksted eller mobil service ✔

  • Bedste kvalitet i bilglas ✔

  • Vi klarer forsikringspapirerne ✔

BOOK TID