Carglass® - En del af Belron

Carglass® Danmark er en del af den internationale koncern Belron®, som er førende eksperter inden for reparation og udskiftning af bilruder. Du bestemmer om vi skal komme til dig, eller om du vil komme ind på et af vores værksteder.

Belron® opererer i mere end 39 lande, fordelt på 6 kontinenter og har på verdensplan mere end 30.000 medarbejdere. Vi betjener 127.000 kunder hver uge verden over og skifter årligt 9,3 millioner ruder. I gennemsnit reparerer vi 8.500 stenslag hver dag, og vi udfører et job hvert tredje sekund døgnet rundt.

En af grundpillerne hos Carglass® er, at vores teknikere altid har adgang til glas af højeste kvalitet, og vi har altid mere end 95 % af ruderne tilgængelige fra vores centrallager.

Vigtigst er vores kunder

I hjertet af alt, hvad vi gør er vores kunder, og vi er forpligtede til altid at levere kundeservice i verdensklasse. Vi måler kundetilfredsheden i alle vores aktiviteter ved at spørge kunderne om at bedømme os baseret på spørgsmålet: "Hvor sandsynligt er det, at du vil anbefale os til en ven eller kollega?", og vi er utrolig stolte af vores globale score på over 80,5 %.

Læs mere om Belron®

Belron® og Carglass® topledelse har et klart formuleret formål for deres koncern: "Making a difference with real care," hvilket understreger, at der altid findes et oprigtigt ønske og et kontinuerligt fokus på at hjælpe deres kunder på bedst mulig vis.

Læs mere om Belron® på deres hjemmeside, og hvordan de arbejder for at være verdens førende inden for reparation, udskiftning og rekalibrering af bilglas.

Belron - vores moderkoncern

Vores historie

I Danmark er Carglass® en af landets førerende bilrudespecialister. Carglass® blev etableret i Danmark i 2001 gennem opkøb af familievirksomheden Glaslinien A/S. I 2008 blev Mobilglas ApS fusioneret med Carglass® og er siden vokset kraftigt siden etableringen i 2001.