Kvalitet og garanti

Når du vælger Carglass, er du altid sikret et godt og professionelt resultat. Desuden sikrer vores unikke garanti dig tilfredshed med resultatet.

Kvalitet og garanti på reparationer

Når du vælger at lade Carglass reparere eller udskifte din rude, vælger du samtidig en reparation i høj kvalitet. En reparation af et stenslag vil dog altid kunne ses. Hovedårsagen til at reparere et stenslag er således ikke at gøre det usynligt, men for at genskabe rudens styrke og forhindre, at ruden efterfølgende revner.

Som nævnt vil en stenslagsreparation altid være synlig. Synligheden afhænger blandt andet af størrelsen på stenslaget, placeringen på ruden og alderen på stenslaget. Carglass kan derfor ikke på forhånd fortælle dig, hvor synlig reparationen bliver. Dog sikrer vores unikke garanti på reparationer, at du ender med et resultat, du er glad for.

Vil du gerne vide, hvad det koster at få repareret din rude? Se vores priser nu.

Slidt forrude - en trafikfare

Slitage på bilers forruder giver nedsat sigtbarhed allerede efter ca. 10.000 km og påvirker endda køreegenskaberne. En slidt eller skadet forrude bør derfor kontrolleres regelmæssigt og repareres eller udskiftes hurtigst muligt.

Vil du vide om din forrude udgør en trafikfare? Besøg et af vores værksteder, så gennemgår vi din forrude uden beregning.

Carglass’ unikke garanti på reparationer

Er du ikke tilfreds med synligheden af det reparerede stenslag, kan du gøre brug af vores unikke garanti på reparationer, hvor vi modregner prisen for reparationen i prisen for et rudeskift foretaget af Carglass. Prisen for reparationen krediteres til den, der har betalt for reparationen.

Bemærk venligst, at der ikke ydes garanti mod, at stenslaget revner under reparationen. Se Carglass' generelle salgs- og leveringsbetingelser her.

Høj kvalitet ved rudeskift

Et rudeskift bør altid udføres af eksperter. Forruden er en del af bilens bærende konstruktion og har stor betydning for din og dine passagerers sikkerhed. Har ruden ikke den korrekte pasform eller monteres forkert, kan den ved uheld falde ud og medføre fatale konsekvenser for alle passagerer, da airbaggen ikke kan yde sikkerhed, hvis ruden ikke forbliver intakt i ruderammen.

Når du vælger at få din bilrude skiftet af os, er du sikret, at din rude skiftes af en ekspert på området. Med et Carglass rudeskift har du således sikkerhed for at der udelukkende bruges materialer af OE-tilsvarende kvalitet, der produceres på de samme fabrikker, som OE-producenterne benytter, samt at din rude monteres efter bilfabrikkens forskrifter.

Find dit lokale Carglass-værksted nu, og få din rude repareret hurtigst muligt.

Derfor bør du få repareret din bilrude

Har du en beskadiget bilrude? Så tøv endelig ikke med at kontakte os, så vi kan reparere den. Der er nemlig god grund til at få repareret et stenslag hurtigt. For det første, kan ruden revne, hvis den ikke bliver repareret, hvilket vil betyde, at den skal skiftes. Det kan derfor ofte ikke betale sig at vente med at reparere en beskadiget bilrude. For det andet kan det påvirke din og andres trafiksikkerhed, hvis du kører rundt med et stenslag eller med en slidt rude, da dit udsyn bliver dårligere, hvilket kan gøre det svært at reagere i tide.

Reparationer i høj kvalitet

Når du vælger at lade os reparere din bil, er du altid garanteret reparationer i høj kvalitet, hvilket også er årsagen til, at vores garanti på reparationer er ekstra god. Hvis ikke du er tilfreds med resultatet vil vi gøre hvad vi kan for du bliver det. Derfor kan vi garantere, at du ender med et tidfredsstillende resultat, når du vælger Carglass.

Som førende specialister inden for reparationer af bilruder er din bil altid i trygge og kompetente hænder hos os. Uanset hvilken af vores ydelser, du har brug for, garanterer vi, at vi leverer reparationer i høj kvalitet hver gang.