Priser for bilrude reparation

Priser

Hvad koster det?

Det afhænger af flere ting:

 • Hvilken glasskade har du?

 • Har du kasko eller glasdækning?

 • Hvor skal arbejdet udføres?

Få et tilbud på din glasskade

Skadestype

Din persondata vil blive behandlet i overensstemmelse med vores Fortrolighedspolitik.

Betaling

Du kan betale direkte til vores tekniker

Betal direkte til teknikeren når din bil er færdig. Hvis dit firma har en aftale med os, så kan vi sende en faktura direkte.

 • Du kan betale med kort eller MobilePay

Forsikring

Hvordan dækker forsikringen?

Er du kaskoforsikret, dækker forsikringen som regel stenslagsreparation. Ved bilrude skift vil du blive opkrævet din selvrisiko, der afhænger af din dækning. Har du glasskadedækning eller friskadedækning, så er der reduceret selvrisiko. Har du kun ansvarsdækning, skal du selv betale for udbedring af alle glasskader. Du vil dog altid opnå samme fordelsvilkår som der, hvor bilen er forsikret. Er du i tvivl om din dækning, så kan Carglass hjælpe dig, hvis du ringer eller skriver til os.

Rente- og gebyrfri finansiering

Har din forsikring ikke glasdækning, har du mulighed for at betale med et rente- og gebyrfrit Iån over 10 måneder.

Cars in shop

Firma- eller leasingbil

Har du en firmabil?

Vi reparerer og udskifter bilruder på både leasing- og firmabiler. Vi klarer papirarbejdet med leasingselskabet, og hvis du har en firmabil, hvor I har konto hos os, sender vi fakturaen direkte til firmaet.

Find en tid

Se ledige tider og book den, der passer dig bedst

Pris på kalibrering af kamera

Udgiften for en kalibrering er medregnet i prisen for rudeskiftet, hvis kalibrering kræves. Hvis du har en fast selvrisiko ved udskiftning af forrude, så betaler du ikke mere, end hvad den er. Betaler du en procentdel i selvrisiko, så beregnes prisen for kalibreringen med i selvrisikoen.

Betaling

Når du vælger Carglass®, er du sikret god kvalitet til gode priser samt nem betaling. Herunder kan du læse mere om betalingsmuligheder, mulighederne for at få en faktura og Carglass® priser på reparation og udskiftning af bilruder.

Hvis du er på udkig efter Carglass® priser på specifikke ydelser, kan du læse mere under fanerne ”Reparation af stenslag”, ”Udskiftning af rude”, ”Kalibrering af kamera” og ”Vinduesviskere”, hvor vi går mere i dybden med prisberegningen på vores forskellige ydelser.

Betalingsmuligheder

Hos Carglass® vil vi gerne gøre det så nemt som muligt for dig at være kunde hos os. Derfor tilbyder vi forskellige muligheder for betaling, når du skal afregne direkte med os. Du kan nemt betale med kort, da alle vores teknikere har adgang til en dankortterminal. Du har også mulighed for at betale med MobilePay, hvis du hellere vil det.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. Vores dygtige medarbejdere sidder klar til at besvare alle dine spørgsmål alle hverdage mellem 7.30 og 17.00.

Har du brug for en faktura?

Hvis du har en firmabil og har brug for en faktura, så kan vi sende den direkte til din virksomhed, hvis virksomheden er blevet oprettet og kreditgodkendt hos os. På den måde undgår du at skulle agere mellemled mellem os og din arbejdsplads. Det samme gælder for leasede biler: Hvis du har en firmaleaset bil, så sender vi fakturaen direkte til dit leasingselskab. Bemærk i øvrigt, at vi har et samarbejde med de førende leasingselskaber i Danmark.

NB: Vi har desværre ikke mulighed for at sende en faktura til privatpersoner.

Hvad skal du have lavet?

Har du en skadet eller slidt bilrude, så er Carglass® det oplagte valg for dig. Som specialister på området sikrer vi reparationer og udskiftninger af bilruder i højeste kvalitet. Desuden er Carglass® priser altid gode, uanset hvilken reparation, du har brug for at få lavet.

Vil du gerne vide, hvad din reparation koster? Så læs mere om vores priser, eller kontakt os via vores online chat her på siden eller på telefon, hvor vi sidder klar til at beregne prisen for udbedring af din specifikke skade.

Rente- og gebyrfri finansiering

Har din forsikring ikke glasdækning, har du mulighed for at betale med et rente- og gebyrfrit Iån over 10 måneder Skal du selv betale for udbedring af skaden, har du også mulighed for at betale med kort eller via MobilePay.

Eksempel på finansiering over 10 måneder:

 • Lån 7.000

 • Månedlig ydelse kr. 700

 • Debitorrente 0,0% i hele lånets løbetid

 • ĀOP 0,0%

 • Samlede kreditomkostninger 0 kr

 • Samlet beløb der tilbagebetales kr. 7.000

Få et tilbud på udbedring af din skade ved enten at ringe til os på 70 13 99 11 eller foretag en online booking. Hvis du vil høre mere om lånet eller ansøge om det, så anbefaler vi at ringe eller sende en mail til os på ca@carglass.dk, så vil en af vores kunderådgivere ringe tilbage inden for 24 timer* Lånet finansieres gennem Nordea Finans.

*Gælder alle hverdage fra kl. 7.30 -17.00

Er din bilrude skadet eller slidt? Hvad kommer det til at koste?

Er du kaskoforsikret, dækker forsikringen som regel stenslagsreparation. Ved bilrude skift vil du blive opkrævet din selvrisiko, der afhænger af din dækning. Har du glasskadedækning eller friskadedækning, så er der reduceret selvrisiko. Har du kun ansvarsdækning, skal du selv betale for udbedring af alle glasskader. Er du i tvivl om din dækning, så kan Carglass hjælpe dig, hvis du ringer eller skriver til os.

Der er primært tre faktorer, der påvirker, hvad det kommer til at koste:

 1. Hvilken type glasskade har du? Stenslag eller revnet bilrude?

 2. Hvilken rude er beskadiget? Side-, bag-, eller forrude?

 3. Omfatter din forsikring glasskader?

Dette gælder, uanset om det er: Prisen for reparation af stenslag Prisen for rudeskift

Ring til os og oplys din nummerplade, så kan vi:

 1. se din forsikring

 2. oplyse netop din pris

 3. i samme omgang booke en tid til dig

Ring og få en pris og book tid på 70 13 99 11.

BOOK TID

Få et tilbud på din glasskade

Din persondata vil blive behandlet i overensstemmelse med vores Fortrolighedspolitik.

Hvad gør jeg?


Hvad gør jeg?

Når din bilrude er skadet eller slidt, bør du altid få den repareret eller skiftet, da det ellers kan påvirke din trafiksikkerhed. Hos Carglass® reparerer og udskifter vi bilruder i alle bilmærker og modeller. Her på siden kan du læse om, hvad der har indflydelse på prisen, når du skal have repareret eller udskiftet bilruder.

Hvis vi mod forventning ikke har identificeret den korrekte bilrude ved booking, så kan prisen ændre sig. Det samme gør sig gældende, hvis teknikeren ikke kan genbruge eventuelle lister, og de så skal udskiftes. Den oplyste pris er derfor kun vejledende. Hvis prisen ændrer sig, vil vi oplyse dig om den endelige pris, inden vi påbegynder bilrude skift eller reparation.

Skadet bilglas?

Carglass® kan klare alle bilmærker og bilglas:

 • Værksted eller mobil service ✔

 • Bedste kvalitet i bilglas ✔

 • Vi klarer forsikringspapirerne ✔

BOOK TID

Hvad vil det koste mig at få bilrude skift?

Prisen for en ny bilrude varierer rigtig meget, så vi har valgt ikke at have priser på websitet, da det kan være misvisende. Din præcise pris afhænger af:

 • din forsikring og hvor godt du er dækket ved glasskader

 • om vi skal komme til dig/dit arbejde, eller du kommer til vores værksted

 • bilmærke da bilruder kan have forskellige egenskaber

Du kan altid ringe til os, og så finder vi prisen på bilrude skift til dig.

Skadesanmeldelse

Carglass® arbejder sammen med de danske forsikrings- og leasingselskaber, og vi afregner din skade direkte, uden at du behøver at udfylde en skadesanmeldelse.

Hvilken glasskade har du?

Hvilken skade, du har, er afgørende for, hvad det koster at udbedre den. Generelt kan vi sige, at prisen er billigere at udbedre skader som bilrude reparation end et rudeskift. Blandt andet derfor anbefaler vi dig at få repareret dit stenslag så hurtigt som muligt. Hvis du venter for længe, risikerer du, at din forrude revner.

Er du i tvivl om, vi kan reparere din skade, eller hvad du skal gøre? Så kontakt os og tag en snak med en af vores dygtige medarbejdere, så vi sammen kan finde den bedste løsning for dig. Vi kan også hjælpe dig ved at oplyse prisen på en ny bilrude eller reparation af bilrude.

Hvilken bilrude er skadet?

En anden ting, der har betydning for prisen, når du skal have udskiftet din bilrude, er hvilken bil du har, og hvilken rude det drejer sig om. Der er stor forskel på, hvad en ny bilrude koster. Vil du gerne kende prisen på din specifikke reparation, så kontakt os – så regner vi ud, hvad det vil koste dig.

Dækker din bilforsikring glasskader?

Din bilforsikring har også betydning for prisen på en ny bilrude eller reparation. Hvis din bilforsikring dækker glasskader, er det naturligvis billigere for dig, end hvis den ikke gør.

Skal du selv betale for udbedring af skaden, får du samme rabat, som dit forsikringsselskab ville få, hvis de skulle betale. På den måde opnår du den bedste pris hos os. Vi skal bare bruge dit registreringsnummer – så finder vi prisen til dig.

Se hvilke forsikringsselskaber, vi samarbejder med her.

Mere information om priser

Har du brug for mere information om priser, kan du her på siden læse mere om vores forskellige ydelser, og hvad vi tager i betragtning, når vi udregner din pris. Du kan også kontakte os via vores chatfunktion og få et prisoverslag på din reparation.

Vi ser frem til at høre fra dig, og til at gøre din bilrude sikker igen!