Kalibrering af forrude

Flere og flere bilmodeller har assisterede styresystemer eller sensor i forruden, hvilket er vigtigt at tage højde for ved udskiftning af forrude. Styresystemer og sensorer kan være nødvendige at kalibrere, så de fortsat virker korrekt. Det er et spørgsmål om din og andres sikkerhed.

Ring og få en pris og book tid på 70 13 99 11.

BOOK TID ONLINE

Skadet bilglas?

Carglass® kan klare alle bilmærker og bilglas:

  • Værksted eller mobil service ✔

  • Bedste kvalitet i bilglas ✔

  • Vi klarer forsikringspapirerne ✔

BOOK TID

Det er bilproducentens anvisninger, der afgør, om en kalibrering er nødvendig. Hos Carglass® kan vi kalibrere forruder og sensorer på de fleste modeller og mærker, når vi udskifter forruden. Kalibreringstiden varierer fra 30 minutter og op, afhængig af hvilken type sensor der er i forruden. Det kan være nødvendigt, at vi testkører bilen for at sikre os, at alt fungerer korrekt efter udskiftningen og kalibreringen.

Om din bil kræver kalibrering, vil du blive informeret om det, når du booker tid til at få skiftet din forrude. En stenslagsreparation kræver ikke kalibrering.

Få din pris her

Carglass® kan give dig en præcis pris udfra din nummerplade:

  • Vi kan se din forsikring og dækning ✔

  • Vi giver dig en præcis pris ✔

  • Du kan samtidig booke en tid ✔

Ring og få en pris og book tid på 70 13 99 11.

Derfor er kalibrering vigtigt

De nye teknologier, der er i mange moderne biler, gør det sværere at udskifte forruden. Derfor er det vigtigt, at bilproducentens anvisninger bliver fulgt. Vores teknikere følger altid anvisningerne, hvilket sikrer dig et godt resultat hver gang.

Kalibrering af forruden er den justering, der gør, at funktioner som fartpilot, regnsensor, og automatisk nødbremse virker korrekt efter et forrude skift. Hvis de sikkerhedsforanstaltninger, der er i din bil, ikke virker korrekt, kan det være farligt, idet du som bilist stoler på det, din bil fortæller dig. Derfor er kalibrering vigtigt.

Optimér dit udsyn med nye vinduesviskere

Kører du rundt med en glasskade? Ofte bliver viskerbladene skadet som følge af stenslag. Carglass® tilbyder kvalitetsviskerblade fra Bosch. Du kan tilkøbe dem når du booker din tid hos os. Vi monterer dem for dig!