Vores samfundsansvar

I Carglass® er det en del af vores DNA at tage ansvar for det samfund, som vi lever i, og vi ønsker at sikre, at vi bidrager positivt og hjælper til, hvor vi kan. Vi gør dette på en række forskellige måder, herunder vores samarbejde med Hjertenetværket - Volleyball Danmark og i Belrons store velgørende begivenhed Spirit of Belron.

NY Afrika Tikkun

Afrika Tikkun

Belron® blev oprindeligt grundlagt i Sydafrika, hvilket betyder, at vores rødder er forankret her. Derfor har vi valgt at samarbejde med og støtte Afrika Tikkun, som er en velgørenhedsfond, der hjælper udsatte børn, unge og deres familier i Sydafrika med uddannelse, sundhedsvæsen og sociale ydelser. Hvert år samler hele Carglass® og Belron® ind til fonden med arrangementet The Spirit of Belron.

Du kan læse mere om The Spirit of Belron længere nede på siden

Hjertenetværket DK

Hjertenetværket - Volleyball Danmark

Vi har for nyligt indgået et partnerskab med erhvervsnetværket Hjertenetværket. Hjertenetværket er skabt af volleyball Danmark med henblik på at støtte og øge trivslen for børn på de danske julemærkehjem. Netværkets arbejde består i at besøge de forskellige julemærkehjem rundt omkring i landet og spille børneudgaven af volley - kids volley. På den måde får Hjertenetværket inviteret børnene med ind i idrættens fællesskab, hvor arbejdet med selvværd og succesoplevelser er et centralt omdrejningspunkt.

Spirit of Belron Challenge

Et stort højdepunkt i Belron-kalenderen er 'Spirit of Belron Challenge'. Spirit of Belron afholdes en gang årligt i England, hvor alle Belrons medarbejdere sammen samler ind til Afrika Tikkun.

Vi dyster i forskellige discipliner, såsom løb, cykling og svømning, og i 2022 bevægede vi os 184.751 kilometer og indsamlede i alt 2.2 millioner euro. I Carglass® deltog 58 af vores kollegaer, og de gik, løb, cyklede og svømmende i alt 2.322,81 km.

Udover den årlige Spirit of Belron Challenge, samler vores medarbejdere i Carglass® også ind til Afrika Tikkun på andre tidspunkter. Det gør vi blandt andet ved interne konkurrencer, loppemarkeder og vores pant fra hovedkontoret går også direkte til formålet.