Kontakt os

Serviceopkald

Carglass® kan foretage et serviceopkald til dig, hvis du forgæves har forsøgt at komme i kontakt med os. Såfremt du ikke har brug for vores service, så vil dine oplysninger ikke blive gemt. Ligeledes vil dine oplysninger blive slettet, hvis vi ikke kommer i kontakt med dig første gang vi prøver. Disse opkald vil blive foretaget hurtigst muligt inden for vores åbningstider i callcenteret, der er mandag – fredag mellem 7.30 og 17.00.

Har du brug for at komme i kontakt med os?

Ring til os på 70 13 99 11. Vi er klar til at hjælpe dig på telefonen alle hverdage mellem 7.30 - 17.00.

Om mandagen er der mange, der ringer til os og ventetiden kan derfor være lidt længere end normalt.

I vores højsæson har vi ekstraordinære åbningsdage på udvalgte værksteder. Dette inkluderer også weekender og helligdage. Har du derfor en aftale med os som ligger uden for normal åbningstid, så er det korrekt og du kan roligt køre til det angivne værksted.

Du kan ændre din aftale eller den bookede tid via telefon eller mail: ca@carglass.dk

Vores chat er åben alle hverdage 8.00 - 16.00

Reklamationer og kvalitet

Vi bestræber os altid på at levere service i verdensklasse. Hvis du ikke er tilfreds med det udførte arbejde eller vores service, så vil vi gerne høre fra dig.

Hvis du har deltaget i vores undersøgelse via email og givet os en lav score, så tager vi kontakt til dig på telefon, hvis du har givet tilladelse til det.

Du kan kontakte vores kvalitetsafdeling på kvalitet@carglass.dk

Marketing

Hvis du vil i kontakt med vores marketingafdeling, så send os en mail på amanda.ruhwald@carglass.dk

Regnskab

Hvis du har spørgsmål til din faktura, så kan du kontakte os på rs@carglass.dk eller ringe på tlf. 43229850 mellem 8.00 og 16.00.

Salg

Hvis du vil i kontakt med vores salgsafdeling eller har spørgsmål til din erhvervsaftale, så send os en mail på salg@carglass.dk.

Kontakt vores adm. direktør - Carina Bukkehave

Det er vigtigt for os hos Carglass®, at du føler dig velkommen, uanset hvordan du kontakter os. Det gælder selvfølgelig også på hjemmesiden. Derfor har vi ingen autosvar eller botter.

Jeg læser personligt alle de emails, jeg får, og tager gerne imod både ris og ros, tanker, undren, og forslag. Jeg glæder mig til at læse din email!

E-mail: carina.bukkehave@carglass.dk

Virksomhedsoplysninger

Carglass A/S

Roskildevej 16

2620 Albertslund

CVR 20718196

Hurtig kontakt til Carglass®

Vores åbningstid er fra 8.00 til 16.00, men vores kunderådgivere i callcenteret sidder klar på telefonen mellem 7.30 og 17.00.

Ring til os på 70 13 99 11, og hav dit registreringsnummer klar.

Send en mail: ca@carglass.dk

Oprettelse af erhvervskunder

Hvis du er interesseret i at få oprettet en konto hos os, så kan du med fordel udfylde denne formular. Der vil blive foretaget en kreditvurdering efter vi har oprettet kontoen.

Job hos Carglass®

Carglass® er en virksomhed i vækst, og vi vil altid gerne høre fra interesserede ansøgere, som har lyst til at blive vores nye kollega og som har lyst til at levere service i verdensklasse til vores kunder uanset, hvilken stilling man søger. Vores fremtidige kollega skal være positiv, engageret, pålidelig, servicemindet og brænde for at gøre en forskel for vores kunder.

I øjeblikket har vi desværre ingen ledige stillinger:

Du er altid velkommen til at søge uopfordret via nedenstående link:

På grund af lovgivningen omkring opbevaring af persondata modtager vi ikke ansøgninger direkte på mail. Ansøgninger modtaget på mail vil automatisk blive slettet. Når du ansøger om et job hos Carglass®, behandles dine personlige oplysninger i overensstemmelse med vores Oplysningspligt - under rekruttering.

Skulle du have spørgsmål til din jobsøgning hos os er du velkommen til at kontakte HR Manager Bente Schmidtbente.schmidt@carglass.dk

Reklamationsformular

Vi bestræber os altid på at levere service i verdensklasse, men hvis du mod forventning ikke er tilfreds med den service vi har ydet, så kan du udfylde denne formular og vores kvalitetsafdeling vil kontakte dig hurtigst muligt.