Teknik og Innovation

Belron Technical

Belron Technical er vores centrale forsknings- og udviklingsafdeling, som arbejder med at udvikle ny teknologi og drive industristandarden fremad. I Belron Technical arbejder vi globalt med innovation og forskning.

Belron Technical har blandt andet ansvaret for at identificere og implementere den bedste praksis for reparation og udskiftning af bilrudeglas på verdensplan, samt udviklingen af innovative værktøjer til at sikre kvalitet og sikkerhed. Afdelingen står også for den koncerndækkende kvalitetsproces 'Belron Way of Fitting'.

Belron Way of Fitting

Vi stiller høje krav til kvaliteten af vores arbejde og vores kunders sikkerhed er det vigtigste i enhver service, som vi foretager. I Carglass® står vi selv for uddannelse og faglig udvikling af vores teknikere. Det gør vi med en helt specifik procedure, som vi kalder for 'Belron Way of Fitting'.

Belron Way of Fitting følger en 40-trins arbejdsprocedure, som sikrer, at alle vores teknikere følger de samme trin og at arbejdet bliver gjort ens hver gang. Proceduren sørger ligeledes for, at både vores kunder og teknikers sikkerhed altid er i top.

Uddannelse og faglig udvikling er afgørende for at sikre, at vi altid leverer kvalitet i service og kundesikkerhed, hvilket også er grunden til, at vi arbejder ud fra Belron Way of Fitting i alle vores tekniske træninger - og udviklingsprogrammer. Vores teknikere har derudover også altid adgang til de godkendte monterings- og metodeinstruktioner via deres tech-app, som de altid har med sig, når de udfører et job.

Har du lyst til at være tekniker i Carglass®?

Se vores ledige stillinger her!