Udskiftning af forrude

Hvem skal tage sig af din bil, når der skal ny forrude i?

Her får du 3 gode grunde til at vælge os, når du skal have udskiftet forruden:

 • Bevar 100% fabriksgarantien

 • Glas af OE-tilsvarende kvalitet

 • Prisen følger din forsikring

Udskiftning af forrude

Udskiftning af forrude

Eksperter i forruder

Eksperter i forruder

Kør sikkert videre med ny forrude

En revne i forruden påvirker både din sigtbarhed og din sikkerhed.

Det er derfor bedst at få skiftet ruden så hurtigt som muligt, efter revnen er kommet.

Rekalibrering

Rekalibrering

Kamera i forruden?

Mange biler har i dag hjælpesystemer tilknyttet forruden. Carglass kan re-kalibrere disse kameraer, når de skifter forruden.

Hvornår skal forruden skiftes?

Udskiftning

Vi går altid efter at reparere først, men der er behov for rudeskift, hvis forruden er skadet i sådan en grad, at en reparation ikke kan udføres.

Det kunne f.eks. være, hvis forruden er smadret, revnet, eller lignende.

 • Hvis ruden er revnet

 • Hvis der er for mange stenslag

 • Hvis ruden er slidt

Udskiftning

Sådan udskifter vi forruden

 • Udskiftning af forruden tager ca. 2 timer

 • Kalibrering ved forrude skift

 • Ruder af samme standard, som dem bilfabrikanterne bruger

499 KR

499 KR

Produkt

Nye Bosch vinduesviskere

Vi anbefaler at skifte dine vinduesviskere en gang om året eller for hver 12.000 km. Tilføj et sæt Bosch vinduesviskere, når du booker en tid. Vi monterer dem for dig.

Revnet forrude?

En revnet forrude skal udskiftes, uanset om det er et stenslag, der er løbet, eller et flæk. Det påvirker nemlig dit udsyn og bilens egenskaber ved uheld. Vi anbefaler altid at få booket en tid hurtigst muligt til forrude skift.

 • Nedsat udsyn

 • Sikkerheden for dig og dine passagerer er begrænset

 • Bilens egenskaber ved uheld er ikke optimale

Revnet forrude

Revnet forrude

Priser

Hvad koster det?

Det afhænger af flere ting:

 • Hvilken glasskade har du?

 • Har du kasko eller glasdækning?

 • Hvor skal arbejdet udføres?

Få et tilbud på din glasskade

Skadestype

Din persondata vil blive behandlet i overensstemmelse med vores Fortrolighedspolitik.

MOBIL SERVICE

Vi kan komme til dig!

Mobil service betyder, at vi kan komme ud til dig og udbedre glasskaden på din bil. Det er op til dig, om vi skal komme hjem til dig, på din arbejdsplads, eller et helt andet sted. Vi skal bare bruge en adresse.

Find en tid

Se ledige tider og book den, der passer dig bedst

Få ny forrude monteret af professionelle og kør sikkert videre - Book tid online ✔

Vælg Carglass® til forrude skift, og få kvalitet til gode priser.

 1. Bevar 100% fabriksgarantien

 2. Glas af OE-tilsvarende kvalitet

 3. Din pris afhænger af din forsikring - Ring og få din pris oplyst

Ring og få en pris og book tid på 70 13 99 11.

BOOK TID

Der er mange gode grunde til udskiftning af forrude:

 • Revne i forruden

 • Slidt

 • Der er 7 eller flere stenslag

 • Stenslag sidder for tæt på rudens kant

 • Det er for store stenslag til at reparere

Optimér dit udsyn med nye vinduesviskere

Kører du rundt med en glasskade? Ofte bliver viskerbladene skadet som følge af stenslag. Carglass® tilbyder kvalitetsviskerblade fra Bosch. Du kan tilkøbe dem når du booker din tid hos os. Vi monterer dem for dig!

En revnet forrude skal udskiftes

En revnet forrude skal udskiftes

Det er ikke sikkert at køre med en skadet eller revnet forrude, da det påvirker dit udsyn og bilens egenskaber ved uheld. Det betyder, at du selv og dine passagerer er udsatte. Vi anbefaler, at du booker en tid til at få udskiftet din revnede forrude til en ny forrude hurtigst muligt. Når vi udskifter en revnet forrude på din bil, starter vi med at afdække karrosseri og interiør, så din bil ikke får ridser, mens vi arbejder på den. Herefter fjerner vi den revnede rude, påfører primer, påfører en speciallim – og til sidst lægger vi en ny forrude i. Limen skal tørre i 30 minutter, inden du kan køre i bilen igen. I videoen herunder kan du se, hvordan det ser ud:

Er din forrude beskadiget? Book en tid online så du kan få et forrude skift hurtigst muligt.

Skadet bilglas?

Carglass® kan klare alle bilmærker og bilglas:

 • Værksted eller mobil service ✔

 • Bedste kvalitet i bilglas ✔

 • Vi klarer forsikringspapirerne ✔

BOOK TID

Hvad koster forrude skift eller ny forrude?

De fleste har forsikring, som ofte dækker det, og vi klarer forsikringspapirerne, når du booker hos os. Prisen på en ny forrude samt udskiftning afhænger af flere forskellige faktorer. Eksempelvis er følgende afgørende for, hvad det koster:

 • bilmærke

 • bilmodel

 • om vi kommer til dig, eller du kommer på værksted

For at give dig den bedst mulige pris, når du skal have en ny forrude, uanset om den er knust eller revnet, får du samme rabat, som dit forsikringsselskab ville få. Hvis vi har repareret et stenslag, og du synes, reparationen er for tydelig, fratrækker vi desuden stenslagsreparationens pris, hvis du gerne vil have forruden udskiftet.

Stenslag løber og revner

Kører du din bil med stenslag i forruden, men du synes ikke, at de generer så meget? Det kommer de til. Alle stenslag revner med tiden - det er ren videnskab. Spørgsmålet er så bare, om det er om et år, 6 måneder, 2 uger, eller i morgen, det revner. Få repareret dine stenslag, inden forruden revner - Det er langt billigere.

Nåede du det ikke i tide, skal ruden skiftes. Hos os klarer vi det professionelt til høj kvalitet, og du får ikke en billig kopi-rude i - vi arbejder kun med kvalitet.

Hvor skal jeg køre hen?

En af fordelene ved at vælge os til forrude udskift er, at vi har værksteder i hele landet, hvilket gør det nemt for dig at få os til at sætte en ny forrude i din bil.

Hvis du gerne vil spare så meget tid som muligt, kan du også få en af vores mobile teknikere til at komme ud hos dig til udskiftning af forrude eller vinduesvisker. På den måde kan du bruge din tid på det, der er vigtigt for dig.

Du kan se hvor vi har værksteder her

Trafiksikkerhed og din forrude

Forruden er afgørende for din og dine medtrafikanters sikkerhed på vejene. Stenslag og slid kan nemlig forhindre dig i at se ordentligt ud gennem din forrude, hvilket kan føre til biluheld.

Desuden er forruden en vigtig del af bilens konstruktion, idet den både giver stabilitet til bilen, ligesom den også er uundværlig i tilfælde af, at du får brug for dine airbags. Når airbaggen udløses, holder ruden den på plads, så den kan give den nødvendige beskyttelse.

Hvis du kører rundt med en slidt forrude, anbefaler vi derfor, at du får udskiftet hurtigst muligt til en ny forrude.

Carglass® – din bilrudespecialist

Når du har en glasskade, er Carglass® det oplagte valg. Som førende specialist i Danmark, når det kommer til udskiftning af forrude får du mere end god kvalitet, når du vælger os. Du får også sikkerheden, der følger med valget af en specialist. Vi sørger også for at kalibrere dit assisterede styresystem i bilen - noget som de fleste ikke er klar over, at de har, eller at det skal kalibreres.

Desuden sætter vi en ære i at levere en god service. Når du skal have en ny forrude i din bil, hjælper vi dig derfor igennem hele processen, fra start til slut. Fordi vi har et godt forhold til de danske forsikrings- og leasingselskaber, ordner vi eksempelvis papirarbejdet for dig, hvis din bil er leaset, eller hvis din forsikring dækker din skade.

Hvad er prisen for udskiftning af forrude?

Det afhænger af din dækningsgrad i din forsikring. Giv os et ring, så finder vi din pris. Vi kan se de fleste oplysninger, der skal til for at give dig en præcis pris, når du oplyser din nummerplade.

Hvor lang tid tager det at få skiftet en forrude?

Det tager ca. 1,5 - 2 timer at skifte en forrude. Den er nemlig ikke bare lige at skifte, da den gamle rude både skal skæres fri, der skal lægges ny lim, og den nye forrude skal lægges perfekt i. Udover det skal dit førerassistentsystem også kalibreres, som vi også klarer for dig. Det har de fleste nyere biler.

Hvordan skifter man en forrude?

Sådan skifter man en forrude:

 1. Forruden skal skæres fri

 2. Gammel lim fjernes

 3. Der skal lægges primer på ny rude

 4. Ny lim skal påføres

 5. Den nye forrude skal monteres præcist

 6. Førerassistentsystemet skal kalibreres

Vi har mange års erfaring med at udskifte forruder, og sidstnævnte er for din sikkerheds skyld. Der er førerassistentsystem i de fleste biler, men de færreste er klar over det. Det er vi heldigvis.

Må man køre med en flænge i forruden?

Reglerne er skiftet gennem tiden. Du kan risikere at politiet indkalder bilen til syn, hvis du kører med en revne i synsfeltet, så vi anbefaler, at man får skiftet forruden hurtigst muligt og undgår at køre med flænge, revne eller større skade.

Hvor meget må en forrude være revnet?

Reglerne har ændret sig gennem tiden, men du kan følge disse:

 • Ingen revner eller ridser, som kan nedsætte udsyn

 • Ved revner længere end 2 cm, anbefaler vi rudeskift hurtigst muligt

Stenslag kan hurtigt blive til revner, og herfra kan det gå stærkt fra en lille til stor revne. Reglerne gælder også ved bilsyn, men kan dog variere, ift. hvor i forruden revnen er. Vi anbefaler altid at få udbedret glasskader på bilen, men ellers er du velkommen til at køre forbi et af vores værksteder og få vurderet skaden.

Kan I også kalibrere min forrude?

Det kan vi! Og det er uanset bilmærke!

Kan jeg betale uden om forsikringen?

Det er intet problem. Det er helt op til dig, hvordan du vil betale. Har du behov for det, kan vi også tilbyde finansiering.

Hvad koster en ny forrude?

Prisen på en ny forrude afhænger af flere ting:

 • Forsikringsselskab og dækning

 • Bilen

 • Forrudens egenskaber

Heldigvis for dig kan vi hjælpe med at finde frem til netop, hvad et forrude skift vil koste dig - vi skal bare bruge din nummerplade.

I samme omgang kan vi også booke en tid, så du kan få skiftet forruden. Hos os får du en ny forrude i kvalitet, som matcher din gamle forrudes egenskaber som varmetråde, sensorer osv.