Nye vinduesviskere

Oplev bedre sigtbarhed og sikkerhed

Trænger din bil til nye vinduesviskere? Så lad os hjælpe dig. Hos Carglass® forhandler vi vinduesviskere fra Bosch. Hvis du ikke har gode vinduesviskere, kan det gå udover din sigtbarhed og det er vores erfaring, at dine viskere nemt kan blive beskadiget når du har en glasskade. Vidste du, at det anbefales, at udskifte dine vinduesviskere efter maks. 12.000km eller minimum hver 12. måned og helst hver 6. måned.

Du kan købe vinduesviskerne fra Bosch på alle vores værksteder, eller du kan bede vores mobile teknikere tage dem med ud til dig. Vi hjælper dig gerne med at skifte vinduesviskere i forbindelse med udbedring af din glasskade.

Skadet bilglas?

Carglass® kan klare alle bilmærker og bilglas:

  • Værksted eller mobil service ✔

  • Bedste kvalitet i bilglas ✔

  • Vi klarer forsikringspapirerne ✔

BOOK TID

Slidte vinduesviskere

Vinduesviskerne er en vigtig del af din bil. De øger din sigtbarhed i dårligt vejr, så du kan komme sikkert frem. Men vidste du, at slidte vinduesviskere kan have den modsatte effekt? Fra den dag dine viskere bliver monteret bliver de påvirket af vejret, temperaturen og små objekter på forruden som insekter, snavs, is og sne. Det kan forringe din sigtbarhed og i værste tilfælde ødelægge din rude. Det er meget forskelligt, hvornår man bør skifte sine vinduesviskere, men et par gode ting at holde øje med er:

  • Fjerner de ikke længere vand så godt fra ruden?

  • Knirker, vibrerer, og larmer de?

  • Laver de streger og linjer på ruden?

Så er det tid til at få dem skiftet - og gerne lige så snart, du bemærker det!

Læs videre her, og bliv klogere på vores vinduesviskere og priser herpå. Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Få din pris her

Carglass® kan give dig en præcis pris udfra din nummerplade:

  • Vi kan se din forsikring og dækning ✔

  • Vi giver dig en præcis pris ✔

  • Du kan samtidig booke en tid ✔

Ring og få en pris og book tid på 70 13 99 11.

Hos Carglass® går vi meget op i, at din rude har de bedste betingelser. Derfor forhandler vi kun de bedste vinduesviskere. Bosch vinduesviskere er prisvindende både herhjemme og i udlandet, hvilket er årsagen til, at det er dem, vi forhandler.

Noget af det, der gør, at vinduesviskere fra Bosch udmærker sig, er, at de er gode i alt slags vejr. De fleste vinduesviskere kan holde ruden ren under en stille sommerbyge, men når vejrudsigten lover skybrud eller frostvejr, kan du tydeligt se forskel ydeevne. For at øge din egen og andres trafiksikkerhed anbefaler vi derfor vinduesviskere fra Bosch.

Prisen for et sæt viskere hos os er 499,-

Uanset om du kommer ind på et af vores værksteder eller benytter dig af vores mobile service, har du mulighed for at købe vinduesviskere af os.

Hvis du er i tvivl om, hvordan du skifter dem, hjælper vi dig gerne i forbindelse med stenslag eller rudeskift.

Skal vi skifte dine vinduesviskere?

Hvis du gerne vil have os til at skifte dine vinduesviskere til et par vinduesviskere fra Bosch i særklasse, er du mere end velkommen til at kontakte os og lave en aftale med os. Vi har værksteder landet over, så du kan nemt finde et Carglass®-værksted nær dig. Med vores mobile service kan du få en tekniker ud til dig og reparere din glasskade eller udskifte din bilrude på en adresse, du selv vælger, hvor vi selvfølgelig vil have viskerne med til dig. Vi glæder os til at høre fra dig!