Hurtig hjælp med din glasskade

FOMO Forsikring anbefaler Carglass®

FOMO Forsikring ønsker, at give dig den bedste service og en masse fordele. Derfor har vi indgået et samarbejde med Carglass® til udbedring af din glasskade. Som kunde i FOMO Forsikring kan vi helt eksklusivt tilbyde, at du kan køre forbi et Carglass® værksted allerede nu og få repareret dit stenslag uden at booke tid på forhånd. Du kan selvfølgelig også booke tid til at få skiftet din bilrude hos Carglass® eller til at Carglass® kommer ud til dig og reparerer dit stenslag. Find dit værksted

Kontakt Carglass®

Hvis du har nogle spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte Carglass® på 45204041.

Vores telefoner er åbne mellem kl. 7.30 og 17.00 på alle hverdage.

Skadet bilglas?

Skadet bilglas?

Dine fordele ved at vælge Carglass®

  • Du vælger selv, om Carglass® skal komme til dig eller du vil ind på ét af deres værksteder. En del nyere biler har dog et eller flere kameraer tilknyttet forruden, der kan kræve rekalibrering på et værksted. I disse tilfælde er mobil service ikke mulig. Dette vil du blive informeret om af Carglass®.

  • Carglass® skifter kun ruden, hvis glasskaden ikke kan repareres - det er godt for miljøet, og det er samtidig, den billigste løsning for dig.

  • Ruden er altid af samme kvalitet, som dem bilfabrikkerne bruger – det er din sikkerhed for optimal kvalitet.

  • Carglass® monterer og rekalibrerer altid ruderne efter bilfabrikkernes forskrifter - din garanti for optimal sikkerhed.

Kører du rundt med en glasskade?

Ofte bliver viskerbladene skadet som følge af stenslag. Carglass® tilbyder kvalitetsviskerblade fra Bosch. Du kan tilkøbe dem når du booker din tid hos os. Vi monterer dem for dig!

OPTIMÉR DIT UDSYN MED NYE VINDUESVISKERE

 OPTIMÉR DIT UDSYN MED NYE VINDUESVISKERE