Bilrude reparation og udskiftning

Alle glasskader på din bil kan klares hos Carglass®. Vi har mange års erfaring med at reparere og udskifte bilruder. Der er efterhånden ikke det bilmærke eller den bilmodel, som ikke har været i vores hænder til:

 • Reparation af stenslag

 • Udskiftning af skadet forrude

 • Siderude eller bagrude skift

Alle glasskader serviceres

Alle glasskader serviceres
 • Alle bilmærker og - modeller

  Vi reparerer og udskifter bilruder på alle bilmærker og modeller.

 • Dækket af forsikringen?

  Vi klarer alt papirarbejdet. Hvis du har en selvrisiko, du skal betale, vil forsikringsselskabet opkræve dig.

 • Garanti

  Du har to års garanti, når du bruger Carglass.

Reparation af bilrude

Stenslaget skal være mindre end en 2-krone og sidde mere end 5 cm fra rudens kant.

30 min

Udskiftning af forrude

Ny rude monteres, kamera kalibreres, og bilfabrikantens standarder er fulgt.

2 timer

Rekalibrering

Rekalibrering

Kamera i forruden?

Mange biler har i dag hjælpesystemer tilknyttet forruden. Carglass kan re-kalibrere disse kameraer, når de skifter forruden.

Find en tid

Se ledige tider og book den, der passer dig bedst

MOBIL SERVICE

Vi kan komme til dig!

Mobil service betyder, at vi kan komme ud til dig og udbedre glasskaden på din bil. Det er op til dig, om vi skal komme hjem til dig, på din arbejdsplads, eller et helt andet sted. Vi skal bare bruge en adresse.

Kvalitet og garanti

Stenslagreparationer udføres for at genskabe rudens styrke og forhindre, at ruden efterfølgende revner. En stenslagsreparation vil altid være synlig og synligheden afhænger af størrelsen af stenslaget, placeringen på ruden, alderen samt om det har været dækket af mod fugt og snavs, der forværrer resultatet. Carglass® kan derfor ikke på forhånd fortælle dig, hvor synlig reparationen bliver.

Derfor får du denne sikkerhed med fra Carglass®:

 • Er du ikke tilfreds med synligheden af det reparerede stenslag, bliver prisen for reparationen modregnet prisen for rudeskiftet, når Carglass® skifter ruden. Prisen for reparationen krediteres til den, der har betalt for reparationen.

 • Er ruden blevet kasseret pga. et af Carglass® reparerede stenslag til bilsyn eller af leasingsleskabet efter endt leasingperiode, gælder samme regler som ovenfor. Reklamationsretten gælder i 2 år og følger køretøjet.

Bemærk: Der ydes ikke garanti mod, at stenslaget revner under reparationen, se Carglass® salgs- og leveringsbetingelser.

Carglass® kvalitet & materialer

Rudeskift bør altid udføres af eksperter. Forruden er en del af bilens bærende konstruktion og har stor betydning for din og dine passagerers sikkerhed. Har ruden ikke den korrekte pasform eller monteres forkert, kan ruden ved uheld falde ud og medføre fatale konsekvenser for alle passagerer, da airbag’en ikke kan yde sikkerhed, hvis ruden ikke forbliver intakt i ruderammen.

Med et Carglass® rudeskift har du sikkerhed for:

· Udelukkende brug af materialer, der er af OE-tilsvarende kvalitet.

· Altid montering efter bilfabrikkernes forskrifter. Reklamationsretten gælder i 2 år og følger køretøjet.

For yderligere oplysninger, se link til Carglass generelle salgs- og leveringsbetingelser

Carglass® er til for at hjælpe dig

Hos Carglass® gør vi, hvad vi kan for at vores reparationer og udskiftninger bliver udført rigtigt første gang, hver gang. Skulle der opstå problemer, så garanterer vi, at vi vil handle hurtigt for at få løst dem på den bedst mulige måde. Er du løbet ind i et problem, skal du blot ringe til vores kundeservice på tlf. 70 13 99 11. Mellem kl. 7.30 og 17.00 på hverdage og en af vores kunderådgivere vil være klar til at hjælpe dig.

Reparér bilruden, inden den revner! For sent? Vi udskifter også bilruder ✔

Uanset hvilken glasskade din bil har, kan vi hjælpe dig. Hos Carglass® er vi nemlig specialister i bilruder. Vi har i mange år repareret bilruder og udført bilrude skift - derfor er vi det oplagte valg.

Vi har erfaring med alle bilmærker, modeller og årgange, så din bil er i trygge hænder hos os, og vores dygtige teknikere leverer altid god service og kvalitet i særklasse.

Her på siden kan du læse om, hvordan vi kan hjælpe dig, og hvad vi anbefaler, du gør, hvis din bilrude har en glasskade. Hvis du har spørgsmål, er du mere end velkommen til at ringe. Ring og få en pris og book tid på 70 13 99 11.

BOOK TID

Optimér dit udsyn med nye vinduesviskere

Kører du rundt med en glasskade? Ofte bliver viskerbladene skadet som følge af stenslag. Carglass® tilbyder kvalitetsviskerblade fra Bosch. Du kan tilkøbe dem når du booker din tid hos os. Vi monterer dem for dig!

Hvornår kan det repareres?

Hvornår kan det repareres?

Hvis din bilrude har en glasskade i form af et eller flere stenslag i forruden, anbefaler vi altid, at du får den repareret. Hvis ikke du får dem repareret, kan du nemlig risikere, at det udvikler sig til en revne i forruden, og så er et rudeskift nødvendigt. Det er både billigere og bedre for miljøet at reparere bilruder fremfor at skifte til en ny bilrude. Derfor er det en god idé at kontakte os så hurtigt som muligt, når du har fået en glasskade, så vi kan reparere det.

Bemærk venligst, at det i flere tilfælde er nødvendigt med bilrude skift. Vi kan ikke reparere din rude, hvis:

 • du har fået stenslag mindre end fem centimeter fra bilrudekanten

 • der er mere end syv stenslag

 • glasskaden er større end en 2-krone

Det er alt sammen af sikkerhedsmæssige grunde.

Skadet bilglas?

Carglass® kan klare alle bilmærker og bilglas:

 • Værksted eller mobil service ✔

 • Bedste kvalitet i bilglas ✔

 • Vi klarer forsikringspapirerne ✔

BOOK TID

Rudeskift - Vælg fagfolk

Vi kan selvfølgelig også skifte din bilrude. Vi har mange års erfaring med at skifte forrude, og vi har skiftet på alle bilmærker og –modeller – uanset årgang. Vores teknikere er faguddannede, og vi kan derfor garantere en høj faglighed, hvilket er din sikkerhed for, at arbejdet bliver gjort ordentligt.

Hvis din bil har en glasskade på forruden, der er så alvorlig, at den ikke kan repareres, kan du derfor roligt overlade rudeskiftet til os.

Har du en forrude, som kræver kalibrering, sørger vi også for, at den nye også er det.

Smadret bilrude?

En smadret rude er i sagens natur en meget alvorlig glasskade for din bil. Uanset hvilken bilrude, der er smadret, kan vi hjælpe dig. Vi udskifter nemlig både forruder, sideruder og bagruder i alle slags biler.

Hvis du har en ødelagt bilrude anbefaler vi, at du kontakter os hurtigst muligt, idet den kan forringe din og andres trafiksikkerhed. Hvis du ikke kan se ordentligt ud af en eller flere af bilruderne i din bil, bør du ikke køre i den, før du har fået skaderne repareret.

Hvor kan jeg få repareret min glasskade?

Står du og skal have repareret en glasskade på din bil, så book en tid online. Vi har værksteder i hele Danmark, og vi har helt sikkert også et i nærheden af dig. Du kan enten vælge at køre din bil hen til et af vores værksteder, eller du kan benytte vores tilbud om mobil service. Mobil service betyder, at vi tager ud til dig og reparerer glasskader på din bil. Om det passer dig bedst hjemme hos dig selv, på dit arbejde eller et helt tredje sted, er op til dig. Du aftaler bare med vores tekniker, hvor og hvornår I skal mødes.

Hvor lang tid tager det at skifte en bilrude?

Det tager ca. 1-2 timer af skifte en bilrude. Det afhænger af, hvilken bilrude det drejer sig om:

 • Forrude skift tager mellem 1,5 og 2 timer, hvis der også er kamera, der skal re-kalibreres, så kan det tage længere tid.

 • Siderude eller bagrude tager ca. 1 time

 • Stenslag tager gerne ca. 30 minutter

Der kan beregnes ekstra tid afhængig af den enkelte situation og glasskade på bilruden.