Carglass® Aalborg

Lukket

Åbner mandag 08:00

Book tid

Åbningstider

Find os her

Stenbukken 9, 9200, Aalborg

Rutevejledning

Sprog:

Dansk, Engelsk

Udbedring af alle skader på bilglas i Aalborg

Vi reparerer din forrude

Carglass® Aalborg hjælper dig med at reparere stenslag. Et stenslag, der ikke repareres, risikerer at føre til en revne i forruden og dermed en potentiel sikkerhedsrisiko. Vi reparerer din forrude på ca. 30 minutter. Takket være vores patenterede reparatør kan vi garantere, at reparationen ikke fejler, og derfor garanterer vi reparationen, så længe du ejer bilen.

Vi skifter alle slags bilglas

Carglass® Aalborg hjælper dig med at skifte din forrude. Forruden er en bærende del af karrosseriet på moderne biler og fungerer også som støtte mod airbaggen på passagersiden i tilfælde af en ulykke. Vi det nyeste udstyr til at udføre bilglasudskiftninger uanset årgang, mærke eller model. Vi rekalibrerer dine sikkerhedssystemer, der kan blive påvirket af en udskiftning af forruden. Vi kan udskifte alle dine bilruder, ikke kun forruden, men også bagruden og sideruderne.

Priser på rudeskift og stenslag i Aalborg

Hvad har typisk indflydelse på vores pris:

  • Skadetype - stenslag eller revne

  • Hvilken type bilrude - forrude, siderude eller bagrude

  • Om din bilforsikring dækker glasskader eller ej

Det er billigere at reparere et stenslag end at udskifte hele ruden. I langt de fleste tilfælde dækker forsikringen stenslagsreparation, så det er gratis for dig. Vi ordner naturligvis alt papirarbejdet. Udover det så kan vi højst sandsynligt slå din dækning op og hjælpe dig med at finde den billigste løsning.

Afdragsordning

Hvis din bilforsikring ikke har glasdækning, så har du mulighed for at betale med et rente- og gebyrfrit lån over 10 måneder. Hvis du vil høre mere om denne mulighed, så send os en mail på carglass@carglass.dk eller ring til os på 70139911

På værksted

  • Værksteder centralt placeret i hele landet

    Carglass har 30 værksteder rundt i hele landet

  • Kaffe og WiFi

    Gratis kaffe og WiFi

MILJØ OG OMTANKE

Vi tænker på miljøet

Som førende eksperter inden for reparation og udskiftning af bilruder, så er miljøet også vigtigt for os. Derfor arbejder vi hos Carglass® hele tiden på at mindske vores miljøpåvirkning. I Danmark genanvender vi fx 100 % af de brugte forruder.