Carglass® Bording

Mobil service

Åben

Lukker 16:00

Book tid

Vores Mobil Service

Mobil service betyder, at vi kan komme ud til dig og udbedre glasskaden på din bil. Det er op til dig, om vi skal komme hjem til dig, på din arbejdsplads, eller et helt andet sted. Vi skal bare bruge en adresse.Danish e-bike

Vi kommer til dig

Hvis det er muligt, så vælg gerne et sted med overdække, da vi ikke kan udføre arbejdet hvis det regner eller sner.

Reparation eller rudeskift

For at kunne udføre rudeskiftet korrekt, så skal der være min. 1 meters friplads på siden af bilen og ca. 1,5 meter foran eller bagved bilen.

Vi ringer inden vi er der

Teknikeren ringer ca. 30 min før ankomst.

Udbedring af alle skader på bilglas i Bording

Vi reparerer din forrude

Carglass® Bording hjælper dig med at reparere stenslag. Et stenslag, der ikke repareres, risikerer at føre til en revne i forruden og dermed en potentiel sikkerhedsrisiko. Vi reparerer din forrude på ca. 30 minutter. Takket være vores patenterede reparatør kan vi garantere, at reparationen ikke fejler, og derfor garanterer vi reparationen, så længe du ejer bilen.

Vi skifter alle slags bilglas

Carglass® Bording hjælper dig med at skifte din forrude. Forruden er en bærende del af karrosseriet på moderne biler og fungerer også som støtte mod airbaggen på passagersiden i tilfælde af en ulykke. Vi det nyeste udstyr til at udføre bilglasudskiftninger uanset årgang, mærke eller model. Vi rekalibrerer dine sikkerhedssystemer, der kan blive påvirket af en udskiftning af forruden. Vi kan udskifte alle dine bilruder, ikke kun forruden, men også bagruden og sideruderne.

Priser på rudeskift og stenslag i Bording

Hvad har typisk indflydelse på vores pris:

  • Skadetype - stenslag eller revne

  • Hvilken type bilrude - forrude, siderude eller bagrude

  • Om din bilforsikring dækker glasskader eller ej

Det er billigere at reparere et stenslag end at udskifte hele ruden. I langt de fleste tilfælde dækker forsikringen stenslagsreparation, så det er gratis for dig. Vi ordner naturligvis alt papirarbejdet. Udover det så kan vi højst sandsynligt slå din dækning op og hjælpe dig med at finde den billigste løsning.

Afdragsordning

Hvis din bilforsikring ikke har glasdækning, så har du mulighed for at betale med et rente- og gebyrfrit lån over 10 måneder. Hvis du vil høre mere om denne mulighed, så send os en mail på carglass@carglass.dk eller ring til os på 70139911

MILJØ OG OMTANKE

Vi tænker på miljøet

Som førende eksperter inden for reparation og udskiftning af bilruder, så er miljøet også vigtigt for os. Derfor arbejder vi hos Carglass® hele tiden på at mindske vores miljøpåvirkning. I Danmark genanvender vi fx 100 % af de brugte forruder.