Ældre Sagen

Hurtig hjælp med din glasskade

Ældre Sagen anbefaler Carglass®

Ældre Sagen ønsker at give dig den bedste service og en masse fordele. Derfor anbefaler vi, at du bruger Carglass® til udbedring af glasskader.

Kontakt os

Kontakt os

Hvis du har nogle spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte Carglass® på 43229980.

Vores telefoner er åbne mellem kl. 7.30 og 17.00 på alle hverdage.

Skadet bilglas?

Skadet bilglas?

Dine fordele ved at vælge Carglass®

  • Du vælger selv, om Carglass® skal komme til dig eller du vil ind på ét af deres værksteder. En del nyere biler har dog et eller flere kameraer tilknyttet forruden, der kan kræve rekalibrering på et værksted. I disse tilfælde er mobil service ikke mulig. Dette vil du blive informeret om af Carglass®.

  • Carglass® skifter kun ruden, hvis glasskaden ikke kan repareres - det er godt for miljøet, og det er samtidig, den billigste løsning for dig.

  • Ruden er altid af samme kvalitet, som dem bilfabrikkerne bruger – det er din sikkerhed for optimal kvalitet.

  • Carglass® monterer og rekalibrerer altid ruderne efter bilfabrikkernes forskrifter - din garanti for optimal sikkerhed.

Kører du rundt med en glasskade?

Ofte bliver viskerbladene skadet som følge af stenslag. Carglass® tilbyder kvalitetsviskerblade fra Bosch. Du kan tilkøbe dem når du booker din tid hos os. Vi monterer dem for dig!

OPTIMÉR DIT UDSYN MED NYE VINDUESVISKERE

 OPTIMÉR DIT UDSYN MED NYE VINDUESVISKERE

Din skadesbeskyttelse

Gennem samarbejdet med Ældre Sagen får du 20 % fakturarabat på rudeskift. Reparation af stenslag starter på 380kr. inkl. moms, hvis du besøger et af vores værksteder. Efterfølgende stenslag afregnes med 190kr. pr. stk. Hvis du vælger at vi skal komme ud til dig, så vil det udløse et kørselsgebyr på 257,50 kr.

Læs hvad andre mener om Carglass® på Trustpilot

Carglass® salgs- og leveringsbetingelser

START DIN BOOKING