Vores værdier

Carglass® - En ansvarlig virksomhed

I Carglass® er vores forretning bygget på et klart og solidt grundlag for ansvarlig virksomhedsledelse, der respekterer vores formål om at gøre en forskel. Sådan sikrer vi, at vi bevarer vores ry som en ansvarlig virksomhed, og fortsætter med at være en organisation, som vi er stolte af.

Vores værdier

Der er fire værdier, som er særligt vigtige for Belron® og Carglass® kultur: Driven, Caring, Collaborative og Genuine. Disse værdier er indkapslet i den indstilling, der forventes af medarbejderne og er dermed en garanti for at alle arbejder mod det samme mål: At give kunden en god oplevelse med en engageret indsats, at samarbejde og at yde omsorg og være ærlige. Værdierne er dem, som vi mener gør os helt unikke i Carglass® og i Belron®, og det som vi samlet kalder for The Spirit of Belron.

Ansvar med omtanke

Som en del af Belron® har vi, i Carglass®, fælles initiativer og regler for at sikre, at vi handler ansvarligt og med omtanke. Det gælder naturligvis både på vores hovedkontor, på vores værksteder og ude i marken. Resultatet er den store tillid, som både vores medarbejdere og vores kunder viser os.

I 2023 opnåede vi 86 % i engagementsniveau i en af vores medarbejderundersøgelser. Et resultat, som vi er stolte af, og som vi dagligt vil arbejde på at opretholde.

Sammen skaber vi en bedre verden

I Carglass® har vi en rodfæstet ansvarsfølelse over for det samfund, som vi lever i, og vi ønsker at sikre, at vi bidrager positivt til det. Vi gør dette på en række forskellige måder, herunder vores samarbejde med Hjertenetværket - Volleyball Danmark og i Belrons store fundraising begivenhed Spirit of Belron, hvor vi sammen samler ind til Afrika Tikkun, der hjælper børn og unge i Sydafrika.

Carglass® - Ecovadis Guld Certificerede

I Belron® og i Carglass® anvender vi Ecovadis bæredygtighedsvurderingsværktøj. Værktøjet giver os mulighed for at måle fremskridtene i vores egne - og i vores forsyningskædes - aktiviteter.

Evalueringen dækker over 21 CSR-indikatorer og er fordelt på fire områder: Miljø, arbejdsmiljø, fair forretningspraksis og bæredygtigt indkøb.

I Carglass® har vi anvendt Ecovadis siden 2016, og i 2022 modtog vi igen deres guld certificering, hvilket vi er meget stolte af.

 • Vores adfærdskodeks

  Både i Belron® og i Carglass® arbejder vi ud fra vores adfærdskodeks 'The Way We Work', som beskriver vores arbejdstilgang, og hvordan vi driver forretning styret af vores etiske principper om integritet, respekt og tillid.

  Læs mere her
 • At vise hensyn og respekt

  Carglass® er en del af den store koncern Belron® og derfor arbejder alle vores medarbejdere og leverandører efter de samme regler og ud fra den samme vision om at 'gøre en forskel'.

  Læs mere her
 • Leverandøradfærdskodeks

  Vi stiller høje krav til alle vores leverandører og samarbejdspartnere. Læs hele vores leverandøradfærdskodeks, som styrer forretningsbeslutningerne i vores daglige aktiviteter.

  Læs mere her