Bosch Wipers 4-min

Nye vinduesviskere

BOOK TID

Oplev bedre sigtbarhed og sikkerhed

Trænger din bil til nye vinduesviskere? Så lad os hjælpe dig. Hos Carglass® forhandler vi vinduesviskere fra Bosch. Hvis du ikke har gode vinduesviskere, kan det gå udover din sigtbarhed og det er vores erfaring, at dine viskere nemt kan blive beskadiget når du har en glasskade. Vidste du, at det anbefales, at udskifte dine vinduesviskere efter maks. 12.000km eller minimum hver 12. måned og helst hver 6. måned.

Du kan købe vinduesviskerne fra Bosch på alle vores værksteder, eller du kan bede vores mobile teknikere tage dem med ud til dig. Vi hjælper dig gerne med at skifte vinduesviskere i forbindelse med udbedring af din glasskade.

Skadet bilglas?

Carglass® kan klare alle bilmærker og bilglas:

  • Værksted eller mobil service ✔

  • Bedste kvalitet i bilglas ✔

  • Vi klarer forsikringspapirerne ✔

BOOK TID

Slidte vinduesviskere

Slidte vinduesviskere kan forringe sigtbarheden, ligesom de øger slidtagen på ruden - i værste fald så meget, at din bil ikke kan gå gennem syn. Hvis din forrude bliver slidt, udgør den desuden en potentiel fare for dig og andre trafikanter, idet mindsket sigtbarhed kan føre til fejl i trafikken, der i sidste ende kan føre til uheld. Hvis dine vinduesviskere ikke fjerner vandet ordentligt fra ruden, så kan det også nedsætte din sigtbarhed

For at undgå slidte vinduesviskere bør du kontrollere dem regelmæssigt og skifte dem mindst en gang om året. Hvis dine vinduesviskere ikke fjerner snavs eller vand ordenligt, eller hvis de knirker, vibrerer eller kører ujævnt på ruden, bør de skiftes.

Få din pris her

Carglass® kan give dig en præcis pris udfra din nummerplade:

  • Vi kan se din forsikring og dækning ✔

  • Vi giver dig en præcis pris ✔

  • Du kan samtidig booke en tid ✔

Ring og få en pris og book tid på 70 13 99 11.

Skal vi skifte dine vinduesviskere?

Hvis du gerne vil have os til at skifte dine vinduesviskere til et par vinduesviskere fra Bosch i særklasse, er du mere end velkommen til at kontakte os og lave en aftale med os. Vi har værksteder landet over, så du kan nemt finde et Carglass®-værksted nær dig. Med vores mobile service kan du få en tekniker ud til dig og reparere din glasskade eller udskifte din bilrude på en adresse, du selv vælger, hvor vi selvfølgelig vil have viskerne med til dig. Vi glæder os til at høre fra dig!