Reparation af stenslag image

Reparation af stenslag

BOOK TID

At reparere et stenslag i forruden sparer dig både tid og penge – Vores princip er "Reparation først" - det er billigere for dig og bedre for miljøet end at udskifte ruden!

3 gode grunde til at vælge Carglass®

 1. Reparation af stenslag tager kun 30 min

 2. På vores værksteder har vi gratis Wi-Fi og kaffe, mens du venter, eller vi kan komme til valgfri adresse

 3. Vi samarbejder med forsikrings- og leasingselskaber, så papirarbejdet klarer vi også

Ring og få en pris og book tid på 70 13 99 11.

BOOK TID

Optimér dit udsyn med nye vinduesviskere

Kører du rundt med en glasskade? Ofte bliver viskerbladene skadet som følge af stenslag. Carglass® tilbyder kvalitetsviskerblade fra Bosch. Du kan tilkøbe dem når du booker din tid hos os. Vi monterer dem for dig!

Prisen er 349,- for et sæt!

Du kan se videoen herunder og blive klogere på, hvad vi gør, og hvordan det ser ud, når vi reparerer et stenslag i forrude.

Skadet bilglas?

Carglass® kan klare alle bilmærker og bilglas:

 • Værksted eller mobil service ✔

 • Bedste kvalitet i bilglas ✔

 • Vi klarer forsikringspapirerne ✔

BOOK TID

Stenslag - hvad gør jeg?

Når du har fået et stenslag:

 1. Sæt et stykke klar tape over stenslaget, så det holdes rent

 2. Book en tid online til at få det repareret

 3. Undgå kraftig opvarmning eller nedkøling af forruden

Det er vigtigt, at du får repareret stenslaget så hurtigt som muligt. Hvis der går for lang tid, er det sværere og i nogle tilfælde umuligt at reparere det pænt, så det næsten ikke er synligt. Samtidig risikerer du, at din forrude revner, hvis du kører rundt med det. Når først ruden er revnet, kan vi ikke reparere den, hvilket betyder, at du i stedet skal have skiftet din forrude.


Sikkerhed frem for alt

Desuden går du på kompromis med din trafiksikkerhed, når du kører med en skadet rude. Forruden i din bil er en vigtig del af bilens konstruktion, og hvis du eksempelvis får brug for dine airbags, kan de ikke fungere optimalt, hvis din forrude har svagheder - forrude og airbags arbejder sammen ved uheld. Derfor anbefaler vi, at du kontakter os så hurtigt som muligt, når du har fået et stenslag, så vi kan reparere det.


Hvor kan jeg få min bilrude repareret?

Når du skal have reparation af stenslag, kan du enten vælge:

 • at køre din bil til et af vores værksteder

 • at vi kommer ud til dig, uanset om du er hjemme, på arbejde, eller laver andet

Vi skal bare have adgang til din bil.

Mange mennesker med et travlt arbejdsliv vælger at få en tekniker ud på arbejdspladsen. Reparation af et stenslag behøver på den måde ikke at tage ret lang tid for dig, da du sparer kørselstiden til og fra værkstedet.


Er det farligt at køre med stenslag?

Der er altid en risiko for et stenslag revner. Uanset om det er et stenslag eller en revne, så kan det genere dit udsyn og på den måde være farligt for din og dine medtrafikanters sikkerhed.

Vi anbefaler altid at få repareret stenslag hurtigst muligt, så de ikke bliver til revner. Det er både billigere og hurtigere at reparere frem for at udskifte forruden.


Hvor længe kan man køre med stenslag?

Er et spørgsmål, som mange stiller. Det er ikke til at vide præcist, men jo større spænding og pres, som kommer på stenslaget, desto større sandsynlighed er der for, at stenslaget løber og revner.

Statistikken siger, at ca. 30% af alle stenslag revner i løbet af 6 måneder, men alle stenslag revner med tiden. Det kan være en dyr risiko at tage, da et rudeskift er langt dyrere end stenslagsreparation.


Hvor hurtigt skal stenslag laves?

Stenslag skal laves hurtigst muligt af den simple grund, at alle stenslag bliver til revner med tiden. Det er både billigere og bedre for miljøet at reparere stenslag, end det er at udskifte bilruder. Det er altså ikke noget, du bør udsætte. Book en tid allerede i dag eller få en pris via vores prisformular.


Få din rude repareret af eksperter

Vælger du at få os til at reparere dit stenslag, vælger du samtidig at få hjælp af de førende eksperter på området. Hos Carglass® går vi nemlig meget op i bilruder, og der findes utallige typer og modeller - men det behøver du ikke at tænke på. Vores teknikere klarer det hele og har altid adgang til de bedste materialer, så vi kan levere det bedste resultat til dig så hurtigt som muligt - uanset om det drejer sig om reparation af et stenslag eller rudeskift.

Ud over at vi er dygtige til det, vi laver, leverer vi også en service i særklasse. Den gode service er nemlig en del af vores grundværdier, og det er også én af grundene til, at vi får så gode anmeldelser af vores kunder. Vi glæder os til også at hjælpe dig.

Få din pris her

Carglass® kan give dig en præcis pris udfra din nummerplade:

 • Vi kan se din forsikring og dækning ✔

 • Vi giver dig en præcis pris ✔

 • Du kan samtidig booke en tid ✔

Ring og få en pris og book tid på 70 13 99 11.